Rezervări telefonice NON STOP: +4 0741 217 166

Închiriere Golf 6 în Cluj Napoca

2019-10-17 09:56:43 Autor: Rodna Rent a Car
Închiriere Golf 6 în Cluj Napoca

     Inchiriere Golf 6 TDI, Rodnarentacar vă oferă o mașină din clasa compactă hatchback de la binecunoscutul producător de mașini Volkswagen AG.

     Golf-urile sunt conoscute pentru manevrabilitatea excelentă pe care o oferă ceee ce transmite șoferului un sentiment puternic de siguranță și confort atunci când se află în spatele volanului. Fie că vă deplasați pe drumurile șerpuite din țara noastră sau pe autostrazi, Golf 6 se simte stabil si plăcut de condus fiind configurat cu o suspensie de calitate care absoarbe fiecare denivelare din drum fară a trimite zgomotele nedorite în cabină.

     În ceea ce privește siguranța, Golf 6 la fel ca modelul anterior, a primit cinci stele pentru siguranța ocupanților adulți după ce a fost supus la testele de accidente Euro NCAP. Acest rezultat nu este o surpriză deoarece VW AG a montat pe fiecare Golf 6 un număr de șapte airbag-uri si ESP (electronic stability control sau controlul electronic al stabilitații). Golf 6 excelează și în ceea ce privește siguranța ocupanților minori fiind evaluată la patru stele datorită îmbunătățirii vitezei de declanșare a senzorilor  airbag-urilor, a asistenței la frânare și a șasiului mai puternic.

     Interiorul Golf-ului 6 este elegant, inteligent familiar constructorului VW. Plasticul interior este de calitate, moale, cauciucat, scaunele sunt comfortabile si oferă suport lombar, volanul are o prindere sumplă iar pedalele sunt decalate potrivit. Ocupanții din față au un spațiu generos iar pentru ocupanții din spate spațiul oferit este decent. Spațiul pentru bagaje este generos.

     Motorul TDI are un consum mic de carburanți și suficientă putere pentru orice manevră în oraș sau pe drumurile extra urbane.

Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactați: +4 0745 933 498 sau office@rodna-trans.ro