Telefonos autóbérlés: +4 0741 217 166
Rent a car in Cluj-Napoca! Menetrend: Hónapok - Vasárnap = 08:00 - 20:00

Rólunk

Honnan indultunk?
1991-ben egy autóipari vállalkozás megalapításávak kezdtünk, a Rodna Autóiskolával, az egyik első magán autóiskola a megyében. Néhány évvel később, 1998-ban létrehoztuk a saját autójavító műhelyünket és autómosót, hogy biztosítsuk az autóparkunk megfelelő működését a tanulók biztonsága és kényelme érdekében. 

Hogyan fejlődtünk? 
Az évek során szerzett tapasztalatok segítettek abban, hogy meglássuk a terület kínálta lehetőségeket és úgy döntöttünk, hogy élünk velük. Ennek eredményeképpen, 2000-ben körvonalazódik a Rodna Rent-a-Car Kolozsvár autókölcsönző cég, akkoriban 12 autóval a flottában.
Mivel akkoriban az első és egyetlen helyi autókölcsönző cég voltunk, és egyike a kevés autókölcsönző cégnek Kolozsváron, adva volt a kedvező terep a fejlődésre, és az autóipari területen megszerzett tapasztalatunk egy konkrét elképzelést formált. A helyi terjeszkedéssel és flotta bővítéssel (több mint 84 autó) egyidőben, bővítettük tevékenységünket országos szinten is. A nemzetközi repülőtérrel rendelkező városokat céloztuk meg: Bukarest, Temesvár, Nagyszeben és Constanta. 

Ki vagyunk ma?
Néhány külső és belső tényező miatt úgy döntöttünk, hogy feladjuk irodáinkat az országban. Jelenleg, a Rodna autókölcsönző csak Kolozsváron kínál autóbérlési szolgáltatásokat. Jelenlegi flottánkat körülbelül 60 autó alkotja, különböző osztályokból. A központi ügyfélszolgálati irodánk a kolozsvári "Avram Iancu" nemzetközi repülőtér érkezési termináljában található. 
A Rodna autókölcsönzőt egy homogén, azonos nézeteket valló csapat alkotja. Közös célunk, hogy a kolozsvári reptéri autóbérlés folyamata minél egyszerűbb legyen, lebonyolítása minél hatékonyabban történjen, az ügyfeleink számára minél barátságosabb módon.

A Kolozsvári repülőtéri autóbérlésre különböző márkáju és típusu, standard felszereltségű autót kínálunk.
Kérésre lehetőség van arra is, hogy az autót más településen vegyék át / adják le, további díjak ellenében.

Mottónk: PROFESZIONALIZMUS, BÍZTONSÁG ÉS KÉNYELEM.

NON STOP autóbérlés:  +4 0741 217 166
E-mail: office(at)rodna-trans.ro