Rezervare telefonică: +4 0741 217 166
Rent a car in Cluj-Napoca! Orar: Luni - Duminică = 08:00 - 20:00

Coronavirus (COVID-19) Recomandare

2021-04-12 10:19:31 Autor: Rodna Rent a Car
Coronavirus (COVID-19) Recomandare

Oriunde te-ar duce călătoriile, Rodna este aici pentru a te duce acolo. Puteti fi siguri ca depunem eforturi suplimentare pentru a vă duce la destinație în siguranță și cu încredere.


Urmărim îndeaproape Coronavirus (COVID-19) și urmăm recomandarile emise de autoritățile guvernamentale și de sănătate pentru a ne asigura că luăm măsurile corecte pentru a ne proteja clienții, angajații și comunitățile în care operăm.


În acest timp, recunoaștem că flexibilitatea este mai importantă ca niciodată. La Rodna, puteți inchiria mașina potrivită nevoilor fără a fi nevoie să plătiți în avans. Ca întotdeauna, Rodna vă permite să plătiți închirierea în momentul preluării, fără taxe de anulare. În cazul în care planurile dvs. se modifică, este ușor să ajustați rezervările existente pe rodnarentacar.ro


Vă informam de asemenea ca menținem standarde înalte de siguranță și curățenie. În plus față de practicarea măsurilor preventive pentru a reduce răspândirea germenilor în instalațiile noastre, toate vehiculele noastre trec printr-un proces riguros de curățare în mai multe etape pentru fiecare închiriere. Rămânem vigilenți în susținerea acestor practici și vom lua măsuri de precauție suplimentare, așa cum recomandă Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CNSCBT), Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și guvernele locale.