Rezervare telefonică: +4 0741 217 166
Rent a car in Cluj-Napoca! Orar: Luni - Duminică = 08:00 - 20:00

Despre noi

De unde am pornit?
Am început o afacere în domeniul auto în anul 1991, cu școala de șoferi Rodna, fiind una dintre primele școli de șoferi private din județ. Câțiva ani mai târziu, în 1998, ne-am creat propriul atelier de mecanică și propria spălătorie auto, pentru a asigura buna funcționare a mașinilor, pentru siguranța și comfortul elevilor. 
 

Cum am evoluat? 
Experiența acumulată pe parcursul anilor ne-a ajutat să vedem oportunitățile pe care le oferă acest amplu domeniu și am decis să profităm de ele. Drept urmare, în anul 2000 a prins contur și firma de închirieri mașini Cluj-Napoca, Rodna rent a car, ce deținea pe atunci 12 mașini.
Fiind prima și singura firmă de închirieri auto locală și una dintre puținele companii de rent a car existente pe atunci în Cluj,  am avut teren propice dezvoltării, iar experiența acumulată în domeniul auto ne-a format o viziune concretă. Odată cu extinderea la nivel local și creșterea numărului de mașini din flotă (peste 84 mașini), ne-am lărgit sfera de acțiune și pe plan național. Orașele vizate au fost cele care se bucurau de prezența unui aeroport internațional: București, Timișoara, Sibiu și Constanța. 
 

Cine suntem în prezent?
Din cauza anumitor factori externi și interni, am decis să renunțăm la sediile noastre din țară. În prezent, Rodna rent a car oferă servicii de închirieri mașini doar în Cluj-Napoca. Flota noastră deține un număr aproximativ de 60 de mașini, din clase diverse. Biroul principal se află în terminalul sosiri al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca. 
La Rodna rent a car găsiți o echipă de angajați omogenă, unită de aceleași principii și scopuri: de a face procesul de închirieri auto Cluj-Napoca aeroport cât mai eficient, într-un mod cât mai mai prietenos și de a vă oferi orice fel de informații solicitați.
Pentru închirieri mașini Cluj-Napoca aeroport vă propunem mașini cu dotări standard, diverse modele și mărci. La cerere, oferim posibilitatea de a închiria sau preda mașina în / din alte localități, pentru care se vor percepe anumite taxe suplimentare. 
Motto - ul nostru este: PROFESIONALISM , SIGURANȚĂ ȘI CONFORT

RENT A CAR NON STOP: +4 0741 217 166
E-mail: office(at)rodnarentacar.ro