Rezervare telefonică: +4 0741 217 166
Rent a car in Cluj-Napoca! Orar: Luni - Duminică = 08:00 - 20:00

De ce sa inchiriati o masina? Iata 6 motive

2021-03-24 11:57:21 Autor: Rodna Rent a Car
De ce sa inchiriati o masina? Iata 6 motive

O mulțime de oameni încă mai cred că rent-a-car-ul este destinat celor bogați, doar oamenilor de afaceri și tuturor persoanelor care își pot permite mai mult decât alții. Desigur, acest lucru nu este adevărat, deoarece închirierea unui vehicul dă roade, indiferent cine ești. În cele ce urmează, am scris șase motive pentru care rent-a-car-ul este complet justificat din punct de vedere economic.

1. Închirăm un vehicul pentru a putea călători în străinătate

Rent-a-car este o experiență extrem de confortabilă și practică de a călători în străinătate, indiferent dacă este vorba de afaceri sau private. Cu propriul nostru vehicul închiriat, ajungem exact unde vrem și când vrem. Ne oferă posibilitatea de a explora locuri mai independent, de a merge mai departe și de a vedea lucruri pe care altfel le-am fi ratat. Închirierea unui vehicul este potrivită pentru persoanele care se află într-o călătorie privată sau pentru oamenii de afaceri și turisti.

2. O alternativă excelentă atunci când mașina dvs. este în reparație

Contractele de leasing pe termen scurt, chiar și pentru o zi sau două, sunt foarte frecvente. Atunci când aveți nevoie de o soluție la prețuri accesibile și de flexibilitate sub forma unui drive independent, rent-a-car este practic singura alegere. Când mașina dvs. se află într-o reparație neprevăzută, contactați imediat Rodna Rent a Car si vă vom oferi o masina de calitate la prețul rezonabil. Ce primești în schimb? Libertate, lipsa grijilor, securitate.

3. Prin închirierea unei mașini evităm anumite costuri

Închirierea este, de asemenea, o alegere excelentă pentru o perioadă mai lungă. Economisirea costurilor se datorează în principal combustibilului (vehiculele închiriate sunt practic noi și, prin urmare, consumul lor este mai mic), asigurarea mașinilor și a persoanelor (costurile sunt preluate de compania care se ocupă de vehiculul dvs.). La închirierea unui vehicul, nu există costuri de întreținere, iar vehiculul poate fi livrat aproape oriunde doriți. Ce zici de rent-a-car? Pur și simplu nu există deloc un astfel de cost, deoarece noi le preluăm pe toate.

4. Închiriați un vehicul pe care îl doriți

Oferta diferitelor vehicule este de obicei foarte mare. La Rodna Rent a Car oferim un parc auto bogat de la clasa economica pana la clasa de lux. La Rodna Rent a Car, veți obține un vehicul excelent pentru o călătorie rutieră in doi, o călătorie cu familia și prietenii, o întâlnire de afaceri sau o delegație mai mare. 

5. Călătorește cu stil cu un vehicul închiriat

Să fim sinceri, de multe ori vrem să impresionăm alte persoane cu stilul și aspectul nostru. Deoarece nu avem nevoie de un vehicul luxos în fiecare zi și este de fapt destul de scump, este cu siguranță mai convenabil să închiriați o astfel de mașină. Nu doriți să vă deranjați siguranța sau confortul, deci este o idee foarte bună să închiriați vehiculele noastre, care sunt noi (cea mai veche are doar 3 ani), sigure și super confortabile.

6. Faceți mai mult

Cu ocazii speciale, puteți surprinde familia și prietenii. Invitați-i la un picnic, prânz, lăudați-vă înainte de invidie ... Nu ratați oferta VIP pentru nunți, prânzuri de afaceri, conferințe și alte întâlniri similare. Mașina este un cod vestimentar și arată atitudinea individului față de eveniment. La noi, veți găsi un vehicul perfect potrivit pentru fiecare dintre oportunitățile oferite de viață

 

Închiriază o mașină cu noi și fii liber!

Unde închiriați o mașină? Alegerea este a ta, iar unul dintre cei mai buni furnizori de închirieri auto este Agio. Avem trei sucursale în orasul Cluj Napoca, inclusiv si la aeroportul International Avram Iancu. Putem de asemenea livra vehiculul la locația dvs., dacă doriți.