Rezervare telefonică: +4 0741 217 166
Rent a car in Cluj-Napoca! Orar: Luni - Duminică = 08:00 - 20:00

Încearcă noul BMW Seria 3 G20 M Pack la Rodna Rent a Car

2019-11-29 12:59:00 Autor: Rodna Rent a Car
Încearcă noul BMW Seria 3 G20 M Pack la Rodna Rent a Car


     Dacă ești pasionat de mașini, de BMW-uri și întâmplător cauți să închiriezi o mașină atunci te așteptăm la Rodna Rent a Car cu un BMW Seria 3 modelul cel mai nou G20 cu echipare M-Pack. Această mașină face parte din flota de BMW-uri recent aduse la Rodna și despre care vom vorbi în articolele viitoare.

     Firma noastră Rodna a ales să echipeze acest model de BMW Seria 3 cu un motor Diesel de 2 litri 320d care dezvoltă 190 de cai putere la un cuplu maxim de 400 NM. Pentru că le dorim clienților noștri să aibă parte de un confort maxim în spatele volanului, Rodna Rent a Car a ales să echipeze mașina cu o cutie automată cu opt rapoarte care  lansează mașina la 100 km/h în doar 6.8 secunde.

     Noul BMW G20 este mai lat, mai lung și mai ușor decât predecesorul model F30. BMW a dorit ca și noul model să se afle în topul clasei sale în ceea ce privește manevrabilitatea. La noul model grila radiatorului a fost mărită iar farurile sunt acum similare cu cele de la surorile mai mari Seria 5 și Seria 7.

     Spațiul interior al noului model a devenit mai încăpător odată cu creșterea ampatamentului dintre roți. Aceasta se traduce cu 11 milimetri mai mult pentru picioarele pasagerilor din spate și mai mult loc pentru cap atât în față cât și în spate. Intrarea și ieșirea din noul Seria 3 se face acum mai ușor datorită portierelor lărgite în timp ce pe bancheta din spate se pot monta acum trei scaune pentru copii. Volumul portbagajului este de 480 de litri dar acesta se poate mari prin rabatarea banchetei din spate.

     BMW a decis să ofere mai multe dotări standard, modelul cel mai ieftin având un sistem de infotaniment cu ecran de 8.8 inch iar la modelul M-Pack din flota Rodna Rent a Car ecranul are 10.3 inch. Aplicația Apple Carplay este disponibilă pe toate modele pentru primul an după care șoferii trebuie să plătească un abonament pentru a continua utilizarea acesteia.

     G20 dispune de un asistent personal prin care șoferul și pasagerii pot accesa funcțiile mașinii și obține informațiile dorite. Îl puteți activa spunând „Hei BMW”. Descris ca fiind „copilotul” ideal, asistentul personal va învăța rutinele și obiceiurile dumneavoastră ceea ce îi va permite să vă răspundă la întrebări și chiar să poarte o conversație obișnuită. De exemplu îl puteți întreba „Hei BMW, ce oferte de închirieri mașini are Rodna Rent a Car?”

     Cheia digitală este o dotare standard pe noul Seria 3 care vă permite să deschideți și să închideți mașina cu ajutorul unei aplicații de pe smartphone.

     La lansare,  BMW propune două motoare pe patru cilindrii pentru potențialii clienți al noului G20 și anume 320d diesel și 330i pe benzină. Motorizarea 320d se află pe mașina oferită spre închiriere de Rodna Rent a Car cu transmisie automată.  Emisiile de carbon ale motorului diesel 320d este de 115 g/km în timp ce consumul de carburant este de doar 4.4 litri la 100 kilometri. Motorul pe benzină 330i dezvoltă 258 de cai putere la același cuplu de 400 NM ca motorul diesel 320d și atinge 100 km/h în doar 5.8 secunde și o viteză maximă de 250 km/h. Consumul combinat de benzină pentru acest motor este de 6 litru la 100 de kilometri în timp ce emisiile de carbon sunt de 132 g/km.

     În viitor va fi lansată și o versiune hibridă pentru G20 cu numele de 330e dar și un motor ultra eficient cu trei cilindri care este folosit și pe sora mai mică MINI.

     BMW a îmbunătățit Seria 3 din toate punctele de vedere. Este mai confortabilă, mai practică, mai rafinată și mai avansată tehnologic decât toate modelele precedente. Din nefericire este mai scumpă dar și motivul este întemeiat având în vedere toate dotările pe care le oferă în pachetul standard.


     Noul BMW Seria 3 G20 vă așteaptă să-l închiriați la unul din birourile noastre din oraș sau la biroul Rodna Rent a Car din incinta aeroportului internațional Avram Iancu Cluj Napoca.

Pentru mai multe informații și rezervari vă rugăm să ne contactați:

+4 0741.217.166
office@rodna-trans.ro