Rezervare telefonică: +4 0741 217 166
Rent a car in Cluj-Napoca! Orar: Luni - Duminică = 08:00 - 20:00

Inchiriati Dacia Duster pentru calatorii off road in Cluj Napoca

2019-10-10 14:28:53 Autor: Rodna Rent a Car
Inchiriati Dacia Duster pentru calatorii off road in Cluj Napoca

Rodna rent a car vă oferă Dacia Duster începând cu 39 de euro / zi! Alegeți această mașină 4X4 pentru călătoriile offroad și beneficiați de un plus de spațiu pentru pasageri precum și pentru bagaje.

Am decis sa introducem Dacia Duster in parcul nostru auto deoarece este una din cele mai populare mașini din Romania. Aceasta este disponibilă prin serviciile noastre de închiriere auto din Cluj Napoca. Avem incredere că modelul va fi apreciat de clienții noștri.

Datorită dimensiunii sale, oferă performanțe deosebite atât pe trasee off-road cât și pe trasee urbane. Dacia Duster, disponibilă prin serviciile noastre de închiriere auto în Cluj Napoca și la aeroportul international Avram Iancu, este o mașină autentică. Comanda sa 4 × 4 permite șoferului să adapteze capacitățile vehiculului la nevoile acestuia. Fiind o mașină off-road cu tracțiune completă, Dacia Duster este perfectă pentru drumurile înzăpezite și în general dificile. De asemenea, pentru un plus de siguranță și confort, beneficiază, de asemenea, de un sistem special de suspensie și un design potrivit pentru călătorii, având un portbagaj spațios pentru toate bagajele necesare atunci când plecați pentru aventuri off-road cu familia sau in interes de serviciu in zone greu accesibile.

Pe lângă prețul competitiv, serviciile noastre de închiriere auto includ toate taxele, asigurările auto precum si rovigneta. Alege Dacia Duster de la Rodna Rent a Car Cluj Napoca și îți oferim livrare rapidă și gratuită în Cluj Napoca, aeroport și înlocuire gratuită pentru mașina închiriată, în caz de avarie.

Suntem aici pentru dumneavoastră, oricând aveți nevoie de servicii de închiriere auto in Cluj Napoca, pe site-ul nostru web, completând formularul de rezervare online, precum și la numărul nostru de telefon (+4)  0741 217 166. Sunați acum și rezervați mașina pe care trebuie să o închiriați!