Rezervări telefonice NON STOP: +4 0741 217 166

Inchiriere masina Dacia Logan facelift in Cluj Napoca

2019-05-01 12:41:12 Autor: Rodna Rent a Car
Inchiriere masina Dacia Logan facelift in Cluj Napoca

Dacia Logan are acum un nou motor pe benzina de numai 998 cmc in 3 pistoane, aspirat, si 75 CP, ofera prestatii bune atat in mediul urban, cat si la drum lung, consumand in medie doar 6 – 6,5 l/100 km. 

Dacia Logan Facelift este buna pentru o sumedenie de calatorii, fiind masina cea mai cautata in serviciile de inchirieri auto din Cluj napoca  dar si din Romania. Pentru a inchiria o masina Dacia Logan facelift de la Rodna Rent a Car trebuie sa platiti o garantie (depozit) de 200 €,  Plata serviciilor de inchiriere si garantia se achita integral in momentul ridicarii autoturismului. Modalitatiile de plata acceptate sunt cash si card. Suma reprezentand garantia si aceasta se restituie la returnare masinii conform conditiilor contractuale.

Versiunea Dacia Logan oferita de Rodna Rent a Car include in costul inchirierii: T.V.A, Asigurare, Rovineta si asitenta rutiera. Preluarea si predarea masinii se poate face NON-STOP la oricare dintre birourile aflate in Cluj Napoca sau la biroul din interiorul aeroportului international Avram Iancu. Preturile de inchiriere a Daciei Logan se aplica pe teritorul Romaniei.