Rezervări telefonice NON STOP: +4 0741 217 166

Inchirieri auto Cluj - elasticitate, eficiență, transparență

2019-03-08 10:49:53 Autor: Rodna Rent a Car
Inchirieri auto Cluj -  elasticitate, eficiență, transparență

Elasticitate

Elasticitatea este o caracteristica de baza in serviciile de închirieri auto, din acest motiv Rodna Rent a car  ofera o gamă largă de oferte de masini de închiriat din care puteți alege (Skoda, Volkswagen, Renault, Opel, Ford, Fiat, Dacia, BMW, Audi). Indiferent de nevoi, preferințe sau posibilitați noi vom căuta împreuna cu d-voastră mașina potrivită. Oferim preluarea si predarea mașinii in mod gratuit non-stop din aeroportul international Avram Iancu din Cluj Napoca precum și de la oricare din cele trei sedii aflate in municipiul Cluj Napoca. 


Eficiență
Intr-o societate în care timpul este foarte valoros, rapiditatea prin care clienții sunt serviți contează mult. La Rodna Rent a car rapiditatea in a raspunde la telefon sau online reprezita un indicativ care ne definește

 

Transparență
Daca închiriati mașini de la Rodna Rent a car veți avea parte de transparența totala. In cazul in care rezervarea masinii se face online prețul final va fi calculat inainte de plasarea rezervarii astfel incat in momentul plații veți știi exact suma de plata aferenta serviciului de închiriere. Nu practicam comisioane si costuri ascunse.