Rezervări telefonice NON STOP: +4 0741 217 166

Inchirieri masini la aeroportul Cluj Napoca

2019-04-04 21:18:20 Autor: Rodna Rent a Car
Inchirieri masini la aeroportul Cluj Napoca

De ce sa alegeti Rodna Rent a Car atunci cand inchiriati o masina de la aeroportul international Avram Iancu din Cluj-Napoca?

Rodna rent a car ofera servicii profesionale de inchirieri masini pe aeroportul Cluj Napoca fiind printre  primele firme cu birou in interiorul aeroportului. Acest lucru inseamna ca imediat dupa ce aterizati pe aeroport veti putea veni la biroul nostru si inchiria intr-un timp foarte scurt masina dorita. 

Cele mai multe firme de rent a car din Cluj care ofera servicii de inchirieri auto la aeroport nu au un birou in incinata terminalului si astfel fie veti avea de asteptat dupa masina (in acest caz va trebui sa lasati bagajele contra cost la serviciul de depozitare) fie va trebui sa va deplasati pentru a inchiria masina la sediul companiei (acest lucru poate insemna in functie de ora aterizarii statul in trafic dar si alti factori neplacuti care pot interveni).

De asemenea firma noastra nu percepe taxe suplimentare de inchiriere indiferent de ora la care ajungeti pe aeroportul din Cluj-Napoca si procesul de inchiriere este unul foarte scurt astfel incat d-voastra ve-ti putea ajunge la timp la intalnirea sau locul unde doriti sa ajungeti. 

Puteti face inchirieri masini online sau non stop la telefonul:  +4 0741 217 166 (valabil si pe whats app).